Vagyonbiztosítás:

Lakásbiztosítás

Miben segít Önnek lakásbiztosítása?
Testreszabott védelmet nyújt mindig, ha esik, ha fúj, ha elönt, ha eláztat, ha hívatlan látogató jár a lakásban, ha kitörik az ablaküveg, vagy egyszerűen csak baleset éri .
Most minden lakásbiztosítást kötő ügyfelünknek egy éves ingyenes jogvédelmi biztosítást adunk ajándékba, hogy nyugodtabban élvezhesse az otthon kényelmét.
Ránk mindig számíthat!

Lakásbiztosítása birtokában teljesen nyugodt lehet értékeit illetően. Bázis, Komfort és Európa csomagjaink úgy épülnek fel, hogy valamennyi biztosítási igényt ki tudják elégíteni. Nem kell mást tennie, mint felhívni valamelyik képviseletünket lakásbiztosítási igényével. Munkatársaink gyorsan és korrekten - akár lakásán is - tájékoztatják a különböző módozati csomagokról és Ön kiválaszthatja azt, amelyik legjobban megfelel elvárásainak.

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás
A gépjármű üzemeltetése során másnak okozott károk közül azokat téríti meg, amelyekért a gépjármű tulajdonosa (üzembentartója) felelős. A károsult védelme érdekében csak olyan járművel szabad közlekedni, amely érvényes felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik.

CASCO biztosítás
A saját járműben keletkezett károk megtérítésére szolgáló biztosítás.

Az Ön számára fontos saját autójának védelme?
Szeretne nyugodtan aludni abban a biztos tudatban, hogy autója jó kezekben van?
Ne habozzon! Kössön Prémium casco biztosítást

 
 

 

 

 


1118. Budapest, Gazdagrét, Rétköz utca 18.
Tel: 30/530-5753
Email:fknetk@uniqa-net.hu
Skype:: gazdagret.uniqa